Юристът и бивш преподавател в университета Чавдар Стоянов е получил условна

...
Юристът и бивш преподавател в университета Чавдар Стоянов е получил условна
Коментари Харесай

Условна присъда за преподавател, `пляскал` с камшик млади охранители

Юристът и някогашен учител в университета Чавдар Стоянов е получил условна присъда от три години с пет години изпитателен период по обвинявания за принудително осъществени от него дейности на полово задоволство с мъже.
 Преподавател на съд - бил с бич претендент за работа и мастурбирал
Присъдата е произнесена от Софийския областен съд по обвинявания от юли месец предходната година за осъществени от Стоянов две закононарушения - опит за  насила, за което е планувано наказване затвор до шест години и за осъществени дейности на полово задоволство с лице от същия пол, за което е планувано наказване „ отнемане от независимост “ от две до осем години.

Сигналът против него е подаден от потърпевш, който обяснил, че се явил на публикация за работа за охранител през 2015 година Още на първата им среща преподавателят декларирал на претендента за работа, че е бисексуален и че работи по едно и също време като прокурор и преподавател в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. " Работодателят " категорично предизвестил претендента за работа, че не би трябвало да закъснява за работа, другояче щял да бъде осъден с пердах с бич.

На идващия ден двамата се видели още веднъж в заведение в столичния кв. „ Лозенец “, като след срещата им подсъдимият ненадейно се опитал да хване бедрото на потърпевшия, а след това и да го прегърне.

Тогава мъжът решил да не стартира работа при Стоянов. След като не се явил при Стоянов на авансово уговорената дата, преподавателят му се обадил по телефона и му декларирал, че за неявяването му следва да му се наложи наказване – пердах с бич. По-късно през същия ден той му изпратил и СМС, че ще го набеди за нахлуване, за което щяло да има и очевидци.  

В хода на делото било открито, че има и различен сходен случай от 2012 година. Тогава по същата скица за публикация за работа за персонална защита със Стоянов се свързал мъж, на който подсъдимият обяснил, че е лекар по интернационално право и че работел за някогашен основен прокурор. Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали още веднъж, като Стоянов настоял да отидат в апартамент.

Там той предиздвикал потърпевшия да направи петдесет лицеви опори, само че преди този момент да се съблече гол до кръста. Тъй като очевидецът решил, че това е част от изпита за работа, почнал да прави лицевите опори. Стоянов му споделил да си смъкна и панталона, а до момента в който претендентът за работа правел лицевите опори, подсъдимият извадил бич и почнал да нанася мощни удари по голия му тил.

Пострадалият почнал да моли Стоянов да спре, само че това единствено засилило нагона на подсъдимия, който почнал да нанася по-силни удари и да мастурбира, до момента в който удовлетворил половото си предпочитание. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР